Bravo, porter titular de Xile. (Foto: EFE)
Bravo, porter titular de Xile. (Foto: EFE)
Barça

El F. C. Barcelona arriba a un acord amb la Reial Societat per al traspàs del porter Claudio Bravo

El F. C. Barcelona ha arribat a un acord amb la Reial Societat pel traspàs del porter Claudio Bravo. El club basc ha accedit a cedir els serveis del seu jugador a canvi de 12 milions d'euros. En l'operació no s'inclourà cap altre jugador.

Actualitzat

El F. C. Barcelona ha arribat a un acord amb la Reial Societat per al traspàs del porter Claudio Bravo. El club basc ha accedit a cedir els serveis del seu jugador a canvi de 12 milions d'euros. En l'operació, que necessita la firma final per tancar-se, no s'inclourà cap altre jugador. El Barça pagarà el mateix pel xilè que per Marc-André ter Stegen, el que en teoria serà porter titular de la pròxima temporada.

Claudio Bravo es troba disputant el Mundial del Brasil amb Xile. La seva selecció, amb un triomf en el segon partit de la primera fase sobre Espanya (0-2), s'ha classificat matemàticament per a la segona fase. Espanya ha quedat eliminada. Preguntat al final d'aquest enfrontament sobre el seu futur com a blaugrana, Bravo no ha volgut parlar encara del tema per seguir centrat en el Mundial.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut