Priorat

Inversió nord-americana milionària al Priorat

El projecte, que ja està en marxa, podria estar acabat en tres anys

RedaccióActualitzat

Un grup d'inversors nord-americans s'instal.la al Priorat. Han comprat dues vinyes en desús entre Poboleda i la Morera de Montsant i invertiran 50 milions d'euros per fer un complex de luxe d'enoturisme destinat a nord-americans, russos i asiàtics. El projecte, que ja està en marxa, podria estar acabat en tres anys.

L'objectiu és portar clients d'alt poder adquisitiu. Es calcula que cada client es pot arribar a gastar una mitjana de 5.000 euros al territori.

El grup compta amb 7 inversors que han comprat un espai de 400 hectàrees. Volen aprofitar la tirada de l'excel·lent producció d'aquestes terres, que cada vegada té més acollida als EUA, però volen anar més enllà. S'hi vol construir un hotel de 6 estrelles, un restaurant de luxe i 2 heliports.

Cèsar Ramírez Martinell, membre del consell administratiu de les Vinyes de Catalunya Holding, diu que aquest projecte "posa el Priorat a primera línia mundial." Ramírez ha afegit que "Aquí, a Catalunya, no existeixen negocis d'aquest tipus, però s'ha demostrat que poden funcionar" i ha aclarit que "en altres parts del món ja existeixen."

Jaume Domènech, president de la D. O. Montsant, explica que és "molt bo que es reconegui la nostra zona com un lloc de qualitat".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut