Les detingudes havien modificat més de 200 documents per convèncer periodistes del cor de les seves invencions.
Les detingudes havien modificat més de 200 documents per convèncer periodistes del cor de les seves invencions.
Alacant

Detingudes per vendre exclusives falses a la premsa del cor

Les detingudes havien modificat més de 200 documents per convèncer periodistes del sector que una d'elles havia tingut un fill amb un famós torero

RedaccióActualitzat

La policia ha detingut a Alacant dues dones que havien falsificat documentació oficial per vendre falses exclusives a la premsa del cor. Havien modificat més de 200 documents per convèncer periodistes del sector que una d'elles havia tingut un fill d'una relació amb un famós torero.

Les dues dones també anaven a hotels de luxe i afirmaven ser familiars de toreros importants per fer estades i tractaments de bellesa que deixaven sense pagar.

Les detingudes havien obtingut fraudulentament del Registre Civil més de 200 documents, principalment certificats de naixement de reconeguts toreros espanyols, per poder construir les seves invencions.

Perfils a les xarxes socials

La investigació va començar el gener de l'any passat, en rebre de la policia nacional una denúncia del representant d'un reconegut torero espanyol. Segons aquest torero, hi havia perfils en diverses xarxes socials que publicaven missatges falsos en nom seu i dels seus familiars.

Els investigadors del cas van estirar el fil fins a topar amb el perfil de dues dones, mare i filla, que vivien a Alacant.

Sota la cobertura d'aquests perfils falsos i dels documents robats, les dues dones s'havien inventat completament les seves vides.

Els agents les han localitzat i detingut a Alacant i també han arrestat una tercera dona, acusada de dificultar la identificació de les altres dues acusades. En el registre domiciliari han recollit documents del Registre Civil a nom de diferents toreros espanyols, una denúncia policial falsificada, factures de compra de telèfons mòbils, 4 ordinadors portàtils i 4 telèfons mòbils que s'havien utilitzat per cometre delictes.

Anar al contingut