La directora Isabel Coixet amb la televisiva actriu Sophie Turner.
La directora Isabel Coixet amb la televisiva actriu Sophie Turner.

Isabel Coixet estrena "Mi otro yo", la seva primera pel·lícula de terror psicològic

La cineasta afirma que segurament no repetirà en aquest gènere mentre ja prepara un nou projecte

RedaccióActualitzat

La directora catalana Isabel Coixet torna a la gran pantalla amb un canvi de registre. Aquest divendres estrena el seu primer thriller psicològic, "Mi otro yo", un film amb tocs de suspens i terror. L'obra és una coproducció anglesa protagonitzada per la jove Sophie Turner, l'actriu que interpreta un dels personatges més coneguts de la sèrie "Joc de Trons", Sansa Stark.

"Mi otro yo" parla sobre la vida de Fay, una adolescent que es veu amenaçada per una "doble" que li vol robar la identitat i la seva pròpia vida. Fay -interpretada per Turner- s'enfonsa davant la sospita de la doble que vol fer-li la vida impossible. Coixet parla de la identitat i l'adolescència en un film que se surt del seu registre habitual, tot i que la directora ja ha anunciat que segurament no repetirà en aquest camp.

Coixet té molts projectes entre mans: la pròxima tardor, estrenarà el drama romàntic "Learning to drive", protagonitzat per Ben Kingsley, i actualment està immersa en la postproducció de "Nadie quiere la noche", una pel·lícula rodada a Tenerife protagonitzada per Juliette Binoche, Rinko Kikuchi i Gabriel Byrne. Un cop finalitzat aquest projecte començarà a rodar "The Bookshop", inspirada en la novel·la de l'escriptora anglesa Penelope Fitzgerald.

 

Anar al contingut