El Vendrell

El jutge decreta presó per a l'alcalde de Torredembarra en entendre que la seva implicació en el presumpte cas de corrupció és més gran que la de la resta de detinguts

El jutge considera que Masagué té un grau més gran d'implicació que la resta de detinguts en el presumpte cas de corrupció al consistori

RedaccióActualitzat

L'alcalde de Torredembarra, Daniel Masagué, ha passat la seva primera nit a la presó. El jutge del Vendrell ha decretat contra ell presó provisional comunicada i sense fiança en considerar que la seva implicació en el presumpte cas de corrupció urbanística que investiga és molt més important que la de la resta de detinguts, sis regidors i un empresari local, que han quedat en llibertat amb càrrecs.

A tots se'ls imputa un delicte contra l'administració pública, prevaricació i malbaratament públics per presumptes contractacions irregulars fetes en els últims anys al municipi en una causa que es manté sota secret de sumari.

La primera tinent d'alcalde de Torredembarra va defensar la seva innocència després de declarar davant del jutge sobre les presumptes irregularitats a l'Ajuntament. Francisca Felguera assegura que la seva voluntat és col·laborar amb la justícia.

Un altre dels imputats, el regidor de Cultura de Torredembarra, Pere Font, també va parlar després de prestar declaració. Diu sentir-se "en estat de xoc, nerviós, decebut, enfadat i trist" per unes acusacions que considera "molt sorprenents i gairebé de pel·lícula".

Mentrestant, l'Ajuntament de Torredembarra ha nomenat l'independent Ignasi Duran, també imputat en el cas, alcalde accidental.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut