Montcada i Reixac

Els paradistes del festival Jiwapop estan indignats per la suspensió dels concerts i volen demandar l'organització

El Festival de Música i Consciència de Montcada i Reixac va suspendre les actuacions musicals dijous perquè no havia venut prou entrades

RedaccióActualitzat

Els paradistes del Jiwapop, el Festival de Música i Consciència de Montcada i Reixac, estan indignats per la suspensió dels concerts. Dijous, l'organització va anunciar que suspenia les actuacions musicals perquè no s'havien venut prou entrades anticipades per pagar les actuacions contractades, entre les quals hi havia Madness, Fangoria, Love of Lesbian o Els Amics de les Arts.

Tres dies de Festival de Música i Consciència, amb actuacions musicals i moltes parades al parc de la Llacuna de Montcada i Reixac. Així es va anunciar la primera edició del festival Jiwapop. Les activitats de dia s'han desenvolupat amb normalitat. Fins i tot amb convocatòries que han tingut gran èxit de públic, com el taller que oferia aquest diumenge l'escriptor i psicoterapeuta Alejandro Jodorowski.

Però, amb els concerts anul·lats, els paradistes s'han quedat tot el cap de setmana al parc de la Llacuna sense gairebé públic i havent pagat l'espai de la parada a preu de festival. Es consideren estafats per l'organització.
Alfons Bastida, portaveu dels paradistes afectats, explica: "Tots vam arribar aquí, amb la inversió feta per a un festival que se suposava que era una assistència de 30.000 persones, i ens trobem que, si arriba a 1.500, ja són moltes. I els firaires ens trobem en una situació en què hem perdut molts diners".

Es queixen que no els van avisar de l'anul·lació dels concerts i almenys 40 volen demandar l'organització.

Els promotors han dit que tornaran els diners de les entrades, però consideren que no han incomplert les condicions acordades amb els paradistes. "Nosaltres no hem incomplert cap contracte perquè en el contracte posa fira de dia, de 10 del matí a 10 de la nit, i hi ha uns concerts. L'únic que no hi ha hagut són uns concerts. És seure i posar-nos d'acord, res més que això.", diu Tony Tes, soci de Jiwa 2.0 Pro S. L.

Dilluns, els paradistes aniran a l'Ajuntament de Montcada i estudiaran si presenten la demanda.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut