Francisca Felguera surt dels jutjats del Vendrell després de quedar en llibertat amb càrrecs. (Foto: ACN)
Francisca Felguera surt dels jutjats del Vendrell després de quedar en llibertat amb càrrecs. (Foto: ACN)
Torredembarra

La primera tinent d'alcalde de Torredembarra, imputada, n'assumeix l'alcaldia accidental

Francisca Felguera (CiU) és designada després que el regidor del Grup d'Independents ha trencat el pacte de govern amb CiU i PP

RedaccióActualitzat

La primera tinent d'alcalde de Torredembarra, imputada en el presumpte cas de corrupció que ha esquitxat el consistori, n'ha assumit l'alcaldia accidental. Francisca Felguera (CiU) ha estat designada després que el regidor del Grup d'Independents, Ignasi Duran, ha trencat el pacte de govern amb CiU i PP.

Els independents van agafar les regnes de l'ajuntament divendres, un cop Duran va quedar en llibertat amb càrrecs. Aquest mateix dilluns, però, el regidor, que era tercer tinent d'alcalde, ha trencat el pacte de govern amb CiU i el PP. A més, el regidor del PP José Oviedo ha anunciat que deixa "voluntàriament" l'acta per centrar-se a demostrar la seva "innocència".  

L'alcalde, David Masagué, de CiU, continua ingressat en presó provisional pel suposat cas de malversació de fons públics, mentre des del seu partit s'apel·la novament a la presumpció d'innocència.

ERC, que és a l'oposició, ha demanat la dimissió de Masagué i dels sis regidors imputats en el cas, com ha fet també el PSC. La regidora republicana Montse Gasull, que va denunciar les irregularitats, ha afirmat que "tots" sabien el que passava a l'ajuntament. 

Anar al contingut