Futbol

Neymar té una fractura en una vèrtebra i es perdrà el que queda de Mundial

La Copa del Món s'ha acabat per a Neymar Jr. Una fractura a la tercera vèrtebra va deixar fora de combat el jugador del Barça, que va haver de sortir en llitera del camp, al partit de quarts que el Brasil va jugar divendres contra Colòmbia (2-1). El metge de la selecció, Rodrigo Lasmar, va confirmar l'abast de la lesió i va calcular un temps de recuperació d'entre quatre i sis setmanes.

Actualitzat

La Copa del Món s'ha acabat per a Neymar Jr. Una fractura a la tercera vèrtebra va deixar fora de combat el jugador del Barça, que va haver de sortir en llitera del partit de quarts que el Brasil va jugar divendres contra Colòmbia (2-1). El metge de la selecció, Rodrigo Lasmar, va confirmar l'abast de la lesió i va calcular que el temps de recuperació serà d'entre quatre i sis setmanes.

Neymar va rebre un cop de genoll a l'esquena per part del lateral Camilo Zúñiga a les acaballes del partit (minut 86). El davanter plorava mentre se l'enduien als vestidors, on va rebre les primeres atencions dels metges. Ràpidament, es va decidir que calia traslladar-lo a un hospital, on li van practicar una tomografia.

"La prova va mostrar una fractura. No caldrà cirurgia, però li dificultarà molt la mobilitat", va declarar el doctor Lasmar.

Després del partit, Luiz Felipe Scolari va expressar malestar pel que havia passat, i no es va mossegar la llengua a l'hora de dir que en els últims partits havia notat una clara intenció d'anar "a caçar-lo", en referència a les faltes que Neymar ha anat rebent durant el Mundial.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut