Públic entregat al Canet Rock.
Públic entregat al Canet Rock.
Canet de Mar

Queixes per les cues i els problemes amb la xarxa telefònica al Canet Rock

Els assistents al Canet Rock critiquen la caiguda de la xarxa telefònica i lamenten les llargues cues en bars i lavabos

RedaccióActualitzat

Nit màgica al Canet Rock, però amb algunes pegues. Les 14 hores de música i nostàlgia s'han trobat sense xarxa mòbil ni wifi i amb cues a bars i lavabos.

Els assistents al festival han criticat les esperes per poder comprar beguda i, sobretot, la falta d'entrepans, ja que sembla que s'ha fet curt. També s'han format cues als lavabos.

El que més ha molestat, però, ha estat la caiguda de la xarxa telefònica. Sense telèfon no hi ha wifi ni xarxa mòbil, i ni el públic ni l'organització han pogut aprofitar les virtuts de la xarxes socials: ni missatgeria instantània, ni fotos, ni vídeos, ni tuits...

A més, la caiguda de la xarxa també ha impedit que es poguessin fer servir els datàfons per cobrar, fet que encara ha provocat més cues.

Els problemes s'han estès al poble de Canet, que tampoc ha tingut accés a Internet.

"Les companyies telefòniques han fallat estrepitosament"

Des de l'organització s'han reconegut aquestes mancances i han estat molt crítics amb les companyies telefòniques. Gemma Recoder, directora general de l'entitat organitzadora, ha explicat al programa El suplement de Catalunya Ràdio que havien avisat Telefónica i Vodafone que calia una cobertura àmplia, i que les dues havien garantit el seu servei. Telefónica fins i tot ha desplaçat una antena a la zona. Malgrat tot, el servei ha caigut.

Recoder ha estat contundent: "Les companyies telefòniques han fallat estrepitosament". La directora lamenta els perjudicis pels usuaris i s'afegeix a la llista d'afectats. Assegura que l'organització no ha pogut aplicar el dispositiu de xarxes socials que tenia preparat, que incloïa imatges a Instagram, la presència de bloguers, tuits i fins i tot emissió en streaming de les actuacions. Tot se n'ha anat en orris.

Pel que fa a les cues, Recoder ha reconegut que "potser havíem d'haver posat una barra més" i que "potser hauríem d'haver reforçat el personal".

Anar al contingut