Madrid

Jenaro García va garantir a la seva plantilla que l'empresa Gowex no desapareixeria

Després que es fes públic l'informe de Gotham City Research, el president de Gowex va reunir la plantilla i va reiterar que l'empresa era solvent

RedaccióActualitzat

La fallida de l'empresa espanyola de xarxes wifi Gowex ha sacsejat el Mercat Alternatiu Borsari (MAB) de companyies emergents. El desconcert s'ha estès també entre els inversors i ajuntaments com el de Girona, que havien contractat serveis a l'empresa.

El detonant de tot plegat va ser un informe demolidor de Gotham City Research publicat l'1 de juliol. El document posava en dubte el model de negoci de Gowex i qüestionava la veracitat dels seus comptes, atribuint a les accions de la companyia un preu de zero euros. El president de Gowex, Jenaro García, va acabar reconeixent els fets, però en un primer moment -i de portes endins- els va negar.

En una reunió amb els treballadors, Jenaro García va fer una intervenció que un dels suposats assistents va gravar i ha penjat al YouTube amb el nom d'usuari "Xewog" (Gowex a l'inrevés). En aquesta trobada García va negar les acusacions de Gotham City i demana a la plantilla que no tingui "por" que l'empresa pugui desaparèixer: "Us garanteixo que no serà així". Anima eals seus empleats a continuar com sempre a construir una gran empresa. "Ambició, esforç i ganes de lluitar perquè tot continuï funcionant adequadament".  

"La solvència de la companyia és la mateixa que abans i això no ho canvia una cotització", va afegir referint-se a l'informe que ha descobert la situació real de l'empresa.

Acaba la seva intervenció donant més ànims a la plantilla: "L'important és que hem aixecat el cap sempre en els moments que les coses han anat malament".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut