Antoni Abad, president de la Cecot, aquest dijous a "El matí de Catalunya Ràdio".
Antoni Abad, president de la Cecot, aquest dijous a "El matí de Catalunya Ràdio".
Barcelona

El president de la Cecot anima els empresaris a fixar els sous en funció dels beneficis

El seu president, Antoni Abad, reclama al govern més diners per a la innovació i la internacionalització

RedaccióActualitzat

El president de la Cecot, Antoni Abad, ha demanat als empresaris que estableixin els sous dels treballadors en funció dels beneficis. Abad ha dit a "El matí de Catalunya Ràdio" que la possibilitat d'incrementar els ingressos "ha d'estar vinculada a resultats, a temes de qualitat, a resultats fins i tot econòmics, o a productivitat, perquè és que, si no, ho acompanyem d'aquesta inflació tan baixa i les expectatives podrien ser molt negatives. Doncs no, juguem-nos-la més, arrisquem-nos."

El president de la patronal catalana aprofitarà la reunió que mantindrà la setmana que ve amb el president Artur Mas per reclamar-li un increment de les partides pressupostàries destinades a innovació i internacionalització de les empreses. Segons Antoni Abad, "tot el que va al voltant de la innovació i centres tecnològics i recerca aplicada, i tot el que té a veure amb temes d'internacionalització de debò, més l'exportació, ha de tenir unes xifres pressupostàries més importants de les que tenim actualment".

Pel que fa a les mesures del govern central de reactivació econòmica, Abad assenyala: "Jo tinc la percepció que el senyor Rajoy pensa que no cal fer més coses i el que demanem amb urgència, a més a més, és tenir un país molt més modern, molt més competitiu, molt més homologable internacionalment. I això vol dir que hem de continuar fent moltes reformes."

Anar al contingut