Lorbek, molt a prop d'abandonar el Barça aquest estiu.
Lorbek, molt a prop d'abandonar el Barça aquest estiu.
Bàsquet

Joan Creus confirma que el Barça està buscant una sortida per a Erazem Lorbek

El director esportiu del Barça de bàsquet, Joan Creus, ha admès que el club està conversant amb l'ala pivot blaugrana Erazem Lorbek. A Lorbek encara li queda un any de contracte, però el club ja li busca una sortida per a aquest estiu.

Actualitzat

El director esportiu del Barça de bàsquet, Joan Creus, ha admès que el club està conversant amb l'ala-pivot blaugrana Erazem Lorbek. A Lorbek encara li queda un any de contracte però el club ja li busca una sortida per aquest estiu.

Amb la notícia de l'arribada de Justin Doellman al Palau, i la possible arribada de Satoransky del Cajasol, Creus confia trobar una sortida positiva per a les dues parts. I és que la no molt bona temporada de Lorbek s'han unit al bon paper de Nachbar i la lluita per mantenir la pròxima temporada a Doersey. Lorbek, una de les estrelles del equip blaugrana fa temporades, veu com les portes del Palau se li tanquen.

Segons ha pogut saber TV3, la sortida de l'ala pivot podria ser en forma de venda o cessió a un altre equip europeu. Però no serà l'única marxa imminent. Marko Todorovic també se li estaria buscant sortida. El jove montenegrí no compte per la temporada vinent per Xavi Pasqual i el club ja estaria buscant una cessió per aquesta temporada.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut