Futbol

El Barça tanca el fitxatge de Luis Suárez per cinc temporades

Luis Suárez jugarà al Barça les cinc pròximes temporades després que el club blaugrana hagi tancat amb el Liverpool tots els detalls del traspàs. L'operació es xifra en 81 milions d'euros pel davanter uruguaià, un dels millors atacants del món, però que no podrà jugar per sanció fins a finals del mes d'octubre.

Actualitzat

Luis Suárez jugarà al Barça les quatre pròximes temporades després que el club blaugrana hagi tancat amb el Liverpool tots els detalls del traspàs. L'operació es xifra en uns 80 milions d'euros pel davanter uruguaià, un dels millors atacants del món, però que no podrà jugar per sanció fins a finals del mes d'octubre.

 

Suárez, de 27 anys, comparteix actualment la Bota d'Or europea amb Cristiano Ronaldo gràcies als 31 gols que va marcar a la Premier League anglesa la passada temporada, i que li van valdre també la distinció de millor jugador de la competició.

 

Amb un joc passional i un olfacte golejador fora del comú, Suárez s'ha guanyat l'estima de l'afició allà on ha jugat: els seguidors de Nacional de Montevideo, Groningen, Ajax i Liverpool l'han idolatrat. El revers de la moneda, però, són els problemes de comportament dins el camp: Suárez està complint la seva tercera sanció per haver mossegat un rival, i també va ser castigat l'any 2011 per insults racistes a un rival.

Portarà el 9

Encara que el Barça no ho ha comunicat, Luis Suárez portarà el número 9 que deixa lliure Alexis Sánchez, traspassat aquest dijous mateix a l'Arsenal. Suárez vindrà a Barcelona la setmana que ve, possiblement dimecres, per passar la revisió mèdica i ser presentat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut