Bàsquet

El Bilbao Basket no aconsegueix el finançament necessari i no s'inscriu a l'ACB

El Bilbao Basket no ha pogut efectuar la seva inscripció "dins el termini establert" per participar en la Lliga Endesa la temporada 2014-15 i la seva situació, en data d'avui, és "extremadament delicada", segons ha subratllat el club a través d'un comunicat oficial.

Actualitzat

El Bilbao Basket no ha pogut efectuar la seva inscripció "dins el termini establert" per participar en la Lliga Endesa la temporada 2014-15 i la seva situació en data d'avui és "extremadament delicada", segons ha subratllat el club a través d'un comunicat oficial.

"El consell d'administració comunica que, després de fer innombrables gestions encaminades a aconseguir el finançament necessari per desenvolupar el pla de viabilitat proposat, no s'han aconseguit els resultats previstos", explica la nota publicada en la web del club.

En conseqüència, els rectors del Bilbao Basket recalquen que "la situació del club és extremadament delicada" i que "el seu futur es decidirà en els pròxims dies".

Una ACB de 17 equips?

L'assemblea general de l'ACB ha de decidir aquest divendres si la competició serà de 17 equips o bé es cobreix el buit deixat pel Bilbao Basket a través d'un concurs entre els clubs interessats.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut