L'Estartit

Mor un submarinista i un altre està en estat "menys greu" en quedar atrapats en una cova a prop de l'Estartit

Els equips de recerca subaquàtica han pogut treure un dels submarinistes amb vida de la cova i l'han traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona

RedaccióActualitzat

A primera hora de la tarda, els equips de rescat han pogut treure a la superfície el submarinista ferit dins d'una cova. L'home ha estat traslladat en helicòpter medicalitzat a l'Hospital Trueta de Girona. L'equip mèdic ha qualificat el seu estat de "menys greu", tot i que en un primer moment es temia per la seva vida. Un company seu ha mort dins de la cova.

Una vintena d'efectius de la unitat subaquàtica de la Guàrdia Civil han participat des d'ahir a la tarda en el rescat del submarinista ferit.

Els tres submarinistes, d'entre 52 i 61 anys, van submergir-se pels voltants de les deu del matí de dissabte a la zona de la cova dels Arquets, una milla al nord del port de l'Estartit. Per causes encara desconegudes, dos d'ells van quedar atrapats.

El tercer submarinista, que sí que va poder sortir a la superfície, va alertar els serveis d'emergència a primera hora de la tarda de dissabte i es va iniciar la recerca. Després d'hores es va localitzar els dos submarinistes atrapats a la cova dels Arquets.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut