El presumpte estafador, després de ser detingut.
El presumpte estafador, després de ser detingut. (Foto: ACN)
Salou

Detingut a Salou un presumpte estafador buscat pels Estats Units per revendre més de 1.000 entrades en línia

El presumpte delinqüent va revendre més de 1.000 entrades en línia de la companyia StubHub

RedaccióActualitzat

La Guàrdia Civil ha detingut a Salou un home buscat pel serveis secrets dels Estats Units per revendre més de 1.000 entrades en línia de la companyia nord-americana StubHub. El detingut, de 30 anys, presumptament va revendre totes aquestes entrades per a espectacles esportius, concerts i obres de teatre per valor de més d'un milió de dòlars dels EUA. El presumpte estafador les havia adquirit prèviament de forma il·legal obtenint noms d'usuaris i contrasenyes.

El detingut va transmetre aquestes entrades a altres membres de la xarxa criminal que operaven tant a Nova York com a altres països, des d'on eren revenudes. Els beneficis de l'activitat delictiva van estar enviats a comptes dels EUA, el Canadà, Anglaterra, Alemanya i Rússia.

En la investigació hi han treballat agents de l'equip de la Guàrdia Civil contra fugits de la justícia, la Unitat Orgànica del Policia Judicial (UOPJ) de Tarragona i l'equip de la Policia Judicial de Salou. El detingut, en espera de ser extradit als EUA, es troba en presó preventiva pels delictes de blanqueig de capitals, estafa i falsificació de targetes de crèdit.

Anar al contingut