L'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet.
L'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet.
Reus

Fiança de 280.000 euros per a l'alcalde i sis regidors de Vila-seca

El jutge investiga irregularitats en la construcció del nou ambulatori del municipi, una acusació que l'Ajuntament rebutja

RedaccióActualitzat

L'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet; sis regidors d'aquest municipi del Tarragonès, i un arquitecte, Jorge Batesteza, hauran de pagar una fiança de 280.000 euros cadascun en concepte de responsabilitat civil per presumptes delictes de malversació de fons públics, blanqueig de capitals i prevaricació en les obres d'un CAP a la població. Ho ha dit el jutjat número 3 de Reus, que ha aixecat el secret de sumari i ha decidit imputar també Rafael Bertran, l'arquitecte municipal.

Aquest cas és una peça separada del "cas Innova", que investiga la trama de possible delictes econòmics del "holding" reusenc Innova. L'Ajuntament de Vila-seca ha dit, a través d'un comunicat, que no està d'acord amb la decisió i afirma que ha aportat les proves que demostren la realització de les feines contractades. A més, l'Ajuntament ha decidit obrir les portes als ciutadans perquè tothom pugui consultar la documentació que és objecte d'investigació judicial.

Anar al contingut