Diego Torres vol demostrar amb més correus íntims la relació de confiança entre Felip VI i Urdangarin. (Foto: Reuters)
Diego Torres vol demostrar amb més correus íntims la relació de confiança entre Felip VI i Urdangarin. (Foto: Reuters)
Palma

Diego Torres aporta més correus per provar que Felip coneixia els negocis d'Urdangarin

L'exsoci d'Urdangarin entrega al jutge missives de la infanta Cristina al seu germà que volen demostrar la confiança entre Felip i el seu cunyat

RedaccióActualitzat

L'exsoci d'Iñaki Urdangarin, Diego Torres, ha entregat al jutge del "cas Nóos", José Castro, diversos correus electrònics amb els quals intenta provar que el rei Felip VI coneixia les activitats del seu cunyat. En el recurs d'apel·lació contra la imputació de Torres i la seva dona, Ana María Tejeiro, el seu advocat defensor incorpora missives enviades pel marit de la infanta Cristina al llavors príncep d'Astúries. L'objectiu és demostrar que entre Felip i Iñaki Urdangarin hi havia una relació de confiança.

Entre aquests correus hi ha la participació d'Urdangarin en l'organització del comiat de solter del príncep, a més d'un missatge suposadament enviat al rei Felip pel seu cunyat en el qual intercedeix perquè mantingui una trobada a Moscou amb Joaquim Boixareu, l'empresari que va constituir la Fundació Esport, Cultura i Integració Social, que el jutge Castro considera part de l'entramat de Nóos.

El defensor de Torres, Manuel González Peeters, adverteix en el seu recurs que quan es faci el judici per aquest cas proposarà la compareixença com a testimonis de "tots i cadascun dels citats en tots i cadascun dels correus electrònics facilitats (...) amb les limitacions que la legislació vigent imposa", una relació que inclou els reis actuals i els anteriors.

Anar al contingut