Els equips d'emergències, en un dels càmpings desallotjats. (Foto: ACN)
Els equips d'emergències, en un dels càmpings desallotjats. (Foto: ACN)
Blanes

Un centenar de desallotjats en tres càmpings de Blanes per una fuita de clor

Els fets van passar poc abans de les set del vespre i, dues hores més tard, els desallotjats han pogut tornar a les tendes i caravanes

RedaccióActualitzat

Un centenar de persones han hagut de ser desallotjades de tres càmpings de Blanes a causa d'un núvol tòxic provocat per una fuita de clor. L'origen de la fuita ha estat el magatzem del Càmping Roca, on el socorrista de la piscina ha fet una mala barreja de 35 litres de clor i15 d'àcid clorhídirc, i ha generat una reacció química que ha afectat el càmping i dos càmpings més situats al costat: el Solmar i el Cavallet de Mar.

Els fets van passar poc abans de les set del vespre i, dues hores més tard, els desallotjats van poder tornar a les seves tendes i caravanes després que els Bombers van ventilar la zona. En l'incident hi van treballar sis dotacions dels Bombers, tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres de la Policia Local, quatre ambulàncies del SEM i el tècnic de Protecció Civil municipal.

El SEM va atendre set persones per símptomes d'irritació a les vies altes i picor als ulls. El socorrista i dues persones més els van traslladar a l'hospital comarcal de Blanes.

Anar al contingut