Barcelona.

Can Vies aconsegueix els 70.000 euros per a la reconstrucció de l'edifici autogestionat

Una part dels diners es destinaran a material de construcció i l'altra a pagar les despeses judicials dels detinguts pels desordres públics relacionats amb l'enderrocament del centre.

RedaccióActualitzat

L'assemblea de Can Vies i la del barri de Sants ha aconseguit reunir els 70.000 euros per reconstruir l'edifici enderrocat i autogestionat a través de la plataforma de micromecenatge Verkami. En realitat han superat la xifra que s'havien proposat. Han recollit 75.665 euros gràcies a la col·laboració de 1.861 mecenes, segons la pàgina del Verkami. Des del web afirmen que estan treballant en el pressupost detallat dels diners recaptats i que faran públiques totes les despeses. De moment, tot i que no s'han detallat, sembla que una part d'aquesta quantitat servirà per comprar material de construcció que no hagi estat aportat voluntàriament (uns 40.000 euros), i l'altra per pagar les despeses judicials per a la seixantena de detinguts per desordres públics relacionats amb l'enderrocament del centre (uns 30.000 euros).

La col·lecta d'aportacions al projecte continua oberta fins al pròxim 28 de juliol, ja que els projectes Verkami tenen un termini de 40 dies. Els impulsors de la campanya asseguren que encara "queden moltes recompenses i tota aportació segueix sent benvinguda".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut