Pau Gasol ha assistit també a l'acte de presentació
Bàsquet

La selecció espanyola de bàsquet comença la preparació del Mundial

La selecció espanyola de bàsquet comença la preparació del Mundial amb un acte que s'ha celebrat aquest dijous al matí a Madrid. Els 15 jugadors convocat per Juan Antonio Orenga començaran a partir d'ara la preparació per disputar el Mundial que es disputarà a Espanya i que començara el 15 d'agost.

Actualitzat

La selecció espanyola de bàsquet comença la preparació del Mundial amb un acte que s'ha celebrat aquest dijous al matí a Madrid. Els 15 jugadors convocats per Juan Antonio Orenga començaran a partir d'ara la preparació per disputar el Mundial que es disputarà a Espanya i que començarà el 15 d'agost. La selecció espanyola farà una gira d'amistosos que consistirà amb vuit partits i que començarà el 6 d'agost a la Corunya davant del Canadà. L'últim partit de preparació es jugarà davant l'Argentina el 25 d'agost.

El seleccionador Juan Antonio Orenga i els quinze jugadors que començaran els entrenaments, han estat acompanyats per més de mil persones en un acte amb la presència del ministre d'Educació, Cultura i Esport, José Ignacio Wert; l'alcaldessa de Madrid, Ana Botella; el secretari d'estat per a l'Esport, Miguel Cardenal; el president de la Federació Espanyola de Bàsquet, José Luis Sáez, i el president d'Endesa, Borja Prado.

Més de tres-cents nens han donat la benvinguda a la selecció, en un acte amenitzat per diferents números de màgia i amb vídeos d'introducció dels jugadors. Pau Ribas, Dani Díez i Willy Hernangómez, els tres jugadors convidats, han estat els primers a entrar en escena, seguits de Marc Gasol, Víctor Claver, Ricky Rubio, Rudy Fernández, Sergio Rodríguez, Sergio Llull, Serge Ibaka i Alex Abrines.

Els "quatre júnior d'Or", que van guanyar fa 15 anys al Mundial de Lisboa, han estat els últims a sortir. Pau Gasol, Juan Carlos Navarro, Felipe Reyes i José Manuel Calderón s'han emportat els grans aplaudiments del públic assistent.

Anar al contingut