Espanyol

Sergio González dirigeix una nova sessió preparatòria de l'Espanyol pendent de la tornada de Thievy Bifouma

Sergio González ha dirigit avui una sessió d'entrenament molt pendent de Thievy, que s'havia d'incorporar al llarg de la jornada; però, de moment, no ha aparegut per la ciutat esportiva ni s'ha comunicat amb el club.

Actualitzat

Sergio González ha dirigit aquest dijous una nova sessió d'entrenament molt pendent de Thievy Bifouma, que s'havia d'incorporar al llarg de la jornada, però, de moment, no ha aparegut per la ciutat esportiva ni s'ha comunicat amb el club. Algunes informacions apunten que es trobaria a Màlaga amb la seva familia. Des del club asseguren que no ha comès cap acte d'indisciplina perquè no s'havia fixat un dia i hora exactes per a la seva tornada. En les últimes hores s'ha extès el rumor d'un suposat interès de l'Almeria per comptar amb els seus serveis.

En canvi sí que ha treballat amb tot el grup Felipe Caicedo, que ha comprovat l'estima que desperta el seu fixatge entre els aficionats més joves.

Sergio González valora el calendari de competició

El tècnic de l'Espanyol valora en positiu el calendari de la propera temporada perquè el seu equip no haurà d'afrontar una sèrie de partits davant rivals complicats com va passar en anteriors temporades:"Quan està tot més repartit tens més poder de recuperació. En l'equilibri està la virtut". A la penúltima jornada el quadre català rep el Madrid: "Tant de bo que quan ens mesurem a ells sigui en una posició tranquil·la". 

El tècnic blanc-i-blau també ha analitzat el rival amb el què debutarà a la Lliga, l'Almeria, a l'estadi Jocs del Mediterrani. "És un partit complicat. És un rival que manté la categoria i va tenir ràfegues de bon joc. Anem amb ganes de fer un bon partit, de començar a jugar a futbol, i el rival és el de menys. Volem començar bé", ha comentat el preparador català. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut