Carulla ha qualificat d'irresponsable la retirada de la candidatura de Pau Duran.
Carulla ha qualificat d'irresponsable la retirada de la candidatura de Pau Duran.
Barcelona

Mariona Carulla, reelegida presidenta de l'Orfeó Català

La seva candidatura ha aconseguit el 93% dels vots

RedaccióActualitzat

Mariona Carulla repetirà mandat com a presidenta de l'Associació Orfeó Català-Palau de la Música. La seva candidatura ha aconseguit el 93% dels vots emesos, en uns comicis que han tingut una sola llista després de la retirada del candidat crític, Pau Duran. 

Les urnes s'han obert a l'assemblea de l'Orfeó a les 19.10 en segona convocatòria perquè en la primera no hi havia prou quòrum, i s'han tancat quan faltaven 10 minuts per a les 20.00 hores.

Carulla ha qualificat de covarda i irresponsable la marxa enrere del seu contrincant, però s'ha estimat més mirar al futur, i ha destacat alguns dels eixos del seu nou mandat. "Teníem l'oportunitat de decidir entre dos projectes, però, desgraciadament, la candidatura encapçalada per Pau Duran va decidir retirar-se, i inclús va voler impedir un acte democràtic com el d'avui". "Pau Duran no ha volgut afrontar la voluntat lliurement expressada dels socis perquè sabia que no tindria el seu suport." "Crec que mai no ha tingut la intenció d'optar a la presidència de l'Orfeó Català", ha afegit.

La nova junta, doncs, neix enfortida per una majoria aclaparadora, i estarà operativa al setembre, quan comença la temporada de concerts, com pretenia quan va avançar les eleccions.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut