Andrés Nocioni, nou reforç pel Madrid de Pablo Laso. (Foto arxiu)
Bàsquet

El Reial Madrid fitxa a Andrés Nocioni per a les dues pròximes temporades

El Reial Madrid ha fet oficial el fitxatge del jugador argent Andrés Nocioni. L'ala pivot arriba lliure procedent del Laboral Kutxa, equip en què ha jugat les tres últimes temporades després del seu retorn de l'NBA.

Actualitzat

Reforç de luxe per al Reial Madrid de Pablo Laso. El conjunt madridista ha fet oficial aquest divendres la contractació de l'ala pivot argentí Andrés Nocioni, un dels millors jugadors de la Lliga Endesa. Nocioni arriba lliure procedent del Laboral Kutxa, equip en què ha jugat les tres últimes temporades després del seu retorn de l'NBA, i firma pel conjunt "merengue" per dues temporades. El Madrid ha pagat 100.000 euros al Laboral Kutxa per la incorporació del jugador que cobrarà 1,5 milions. La trajectòria de Nocioni és extensa i passa tant per Europa com la NBA, on va jugar cinc anys als Chicago Bulls. 

 

Conegut també amb el sobrenom de "Chapu", té 34 anys, i la temporada passada va fer 14,8 punts de mitjana i 4,7 rebots per partit, cosa que el va situar com el quinzè jugador més ben valorat de la competició.

Mentre arriben reforços, aquest dijous es va saber la marxa de Tremmell Darden del conjunt dirigit per Pablo Laso. Darden fitxa per l'Olympiacos grec per les dues pròximes temporades.  

Anar al contingut