Zona d'oci de Magaluf.
La zona d'oci de Magaluf s'ha fet famosa per fenomens com el "balconing" i el "mamading".
Calvià

Un any tancat i una multa de 55.000 euros per al local de les fel·lacions col·lectives a Magaluf

L'ajuntament de Calvià va obrir una investigació després de l'escàndol conegut com a "mamding"

RedaccióActualitzat

Càstig al local que es va fer famós per la fel·lació col·lectiva a canvi d'una ampolla de cava. Arran d'un vídeo que va saltar de mòbil en mòbil, l'Ajuntament de Calvià va obrir una investigació que ha acabat amb un any de tancament i una multa de 55.000 euros per a aquest bar de Magaluf.

Segons informa l'Ajuntament, s'ha fet una investigació detallada que ha determinat que el lloc on es va gravar el vídeo és el local Playhouse d'aquesta localitat de Calvià.

L'ajuntament ja ha notificat la sanció al propietari del local "i també els responsables de l'empresa Carnage Magaluf, que considera també responsable d'organitzar i promoure el que ja es coneix com a "mamading" durant una excursió anomenada "Pub Crawling" en què es van produir els fets.

Lluita contra el turisme de borratxera

El govern de les Illes considera que la sanció és una demostració de l'esforç de les administracions per combatre aquest tipus de turisme i fomentar les visites de qualitat.

Segons la portaveu del govern balear, Núria Riera, s'han fet un total de 232 inspeccions de turisme, 105 en matèria de salut i 15 de feina només en el poble de Magaluf aquest estiu.

Anar al contingut