Radiografies on es veu la bossa amb formacions dentals.
Radiografies on es veu la bossa amb formacions dentals.
Bombai

Extirpen 232 "estructures dentals" a un jove indi a Bombai

El jove de 17 anys tenia una malaltia coneguda com "odontoma complex", que es considera relativament rara i passa quan a les genives es formen moltes dents.

RedaccióActualitzat

Un jove indi s'està recuperant a Bombai després que els cirurgians li han extirpat 232 "estructures dentals" de la boca.

Ashik Gavai estava patint una malaltia coneguda com "odontoma complex", que es considera relativament rara i passa quan a les genives es formen moltes dents.

Ashik, de 17 anys, feia més de 18 mesos que tenia mal a les dents i un flegmó a la part dreta de la mandíbula inferior.

Quan els metges del seu poble natal, Buldhana, a l'oest de l'Índia, no van saber diagnosticar la seva malaltia, li van suggerir que consultés amb altres doctors a Bombai.

El pare d'Ashik, Suresh Gavai, va dir que el seu fill solia experimentar una sensació de cremor a les genives cada vegada que menjava alguna cosa amb la part dreta de la seva boca.

Així doncs, els metges van decidir extreure les dents que havien anat creixent dintre la geniva d'Asik. El que no sabien els cirurgians és que en treurien tantes i van quedar molt sorpresos en contar-ne fins a 232. Ells creuen que aquest nombre tan elevat d'estructures dentals podria portar a Ashik a ser rècord mundial.

De moment, però, el jove Gavai es mantindrà en observació durant els pròxims 8-10 dies, després se ​​li treuran els punts de sutura i començarà una nova vida.

Anar al contingut