Jordi Pujol en una imatge d'arxiu.
Jordi Pujol en un imatge d'arxiu.
Barcelona

El PP, Ciutadans i la CUP demanen a l'Agència Tributària que investigui l'herència no declarada de Jordi Pujol

PP, Ciutadans i la CUP demanen que s'obri una investigació sobre l'herència de Jordi Pujol i que es determinin totes les responsabilitats

RedaccióActualitzat

La confessió de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol que durant trenta-quatre anys ha tingut diners de l'herència del seu pare a l'estranger i sense regularitzar ha generat tota mena de reaccions.

El Partit Popular Català i Ciutadans demanen a l'Agència Tributària i a la justícia que obrin una investigació sobre el cas. El portaveu del PP al Parlament, Enric Millo, en un comunicat ha dit que les explicacions de Pujol són confuses i ha demanat que aquesta qüestió s'aclareixi "en tots els seus extrems"

Per Ciutadans, Matías Alonso reclama a Hisenda una investigació a fons i que es determinin totes les responsabilitats. Per Alonso, l'anunci que ha fet ara Jordi Pujol "és fruit de les pressions judicials als seus fills".

La CUP també demana que s'aclareixin responsabilitats i que l'expresident de la Generalitat sigui denunciat. En un comunicat, la CUP vincula la confessió de l'expresident a la renúncia del seu fill Oriol Pujol com a secretari general de CDC i diputat al Parlament.

Anar al contingut