Ronaldinho continua sense equip. (Foto: Reuters)
Futbol

L'Atlético Mineiro assegura que Ronaldinho tenia permís per jugar l'homenatge a Deco i li demanarà explicacions

Ronaldinho estava convidat aquest dissabte a l'homentage al seu excompany Deco, que es va celebrar amb un partit entre els jugadors del Porto i el Barça que van ser campions d'Europa els anys 2004 i 2006, respectivament. L'exblaugrana, però, no s'hi va presentar. L'explicació oficiosa, segons la qual l'Atlético Mineiro no li havia donat permís, per viatjar ha estat ara desmentida pel mateix club.

Actualitzat

Ronaldinho estava convidat aquest dissabte a l'homentage al seu excompany Deco, que es va celebrar amb un partit entre el s jugadors del Porto i el Barça que van ser campions d'Europa els anys 2004 i 2006, respectivament. L'exblaugrana, però, no s'hi va presentar. L'explicació oficiosa, segons la qual l'Atlético Mineiro no li havia donat permís per viatjar, ha estat ara desmentida pel mateix club.

El director de futbol de l'entitat brasilera, Eduardo Maluf, ha afirmat aquest dissabte que Ronaldinho tenia permís fins dimarts que ve per viatjar a Portugal, tot i que això suposava que es perdria un partit de Lliga contra l'Sport. "Vam quedar sorpresos en veure que no assistia al partit. Ni Ronaldinho ni Roberto de Assís, el seu germà i representant, ens van avisar."

El dirigent va fer aquestes declaracions en una roda de premsa, i també va advertir que espera una explicació per part del jugador dimarts, quan es reincorpori a la disciplina de l'equip.

Els rumors sobre Ronaldinho i la seva voluntat de deixar el club són insistents des de dijous passat, quan va deixar un missatge a través de les xarxes socials en què feia una valoració positiva de la seva "societat" amb l'Atlético Mineiro, equip que va dir que sempre portaria al cor. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut