Equips de rescat al lloc de l'accident. (Foto: Bombers)
Equips de rescat al lloc de l'accident. (Foto: Bombers)
Montblanc

Un mort i dos ferits greus en un accident de trànsit a Montblanc

L'accident de circulació ha estat al quilòmetre 39,5 de la carretera C-14, a l'altura de Montblanc, i s'hi ha vist implicat almenys un turisme

RedaccióActualitzat

Una nena de 12 anys ha mort i tres persones més han quedat ferides, dues d'elles de gravetat, en un accident de circulació que ha tingut lloc a la carretera C-14, a l'altura de Montblanc.

Fonts del Servei Català de Trànsit han informat que l'accident ha passat a les 17.19 al quilòmetre 39,5 de la C-14, en direcció a Tarragona, i que la circulació ha estat interrompuda en aquesta via en els dos sentits de la marxa.

També han assenyalat que en l'accident, que ha passat per causes que encara s'estan investigant, s'hi ha vist implicat almenys un turisme, i que tots els ferits han estat traslladats per efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques a l'hospital Joan XXIII de Tarragona.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat vuit patrulles dels Mossos d'Esquadra, cinc dotacions de Bombers de la Generalitat i un helicòpter, així com tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Anar al contingut