Sant Esteve de Palautordera

Josep Rull veu necessària una refundació de CDC després de la confessió de Jordi Pujol

El futur coordinador general de CDC veu necessària una refundació del partit i diu que la nova direcció "vol tancar una etapa".

RedaccióActualitzat

Convergència Democràtica veu necessària una refundació del partit davant la gravetat de la confessió feta divendres pel president fundador del partit, Jordi Pujol. Ho ha dit l'actual número dos de Convergència, Josep Rull, en la clausura de l'Escola d'Estiu Ramon Trias Fargas de la JNC.

Rull, futur coordinador general de Convergència, ha dit que és "molt trist haver de tancar així una etapa" però afegeix, en referència a l'expresident Pujol, que:

"Catalunya està per sobre de qualsevol persona,  per rellevant que aquesta hagi estat"

La refundació del partit començarà, segons Josep Rull, amb la ratificació el 7 de setembre de la nova direcció de Convergència Democràtica, que "vol tancar una etapa i obrir-ne una de nova".

Mascarell i la fi del "pujolisme"

En la mateixa línia, el conseller de cultura, Ferran Mascarell, també entén que ha caigut un mite i s'ha tancat una etapa. Es tracta, segons el conseller, de la fi de l'era del pujolisme, però no la del catalanisme ni la del sobiranisme.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut