El Prat de Llobregat

450 passatgers d'Emirates penjats a l'aeroport del Prat ja són al seu destí

Una avaria a l'Airbus A380 els va deixar a terra aquest dissabte i diumenge però finalment han volat la matinada de dilluns

RedaccióActualitzat

Els 450 passatgers del vol d'Emirates que havia de sortir dissabte, cap a Dubai, ja són a la seva destinació després d'una espera de 36 hores. Una avaria a l'avió Airbus A380 els va deixar a terra dissabte i diumenge.

Dissabte els van informar que l'avió no estava en condicions de fer el trajecte fins a la seva destinació i els van demanar que esperessin una mica més, la tarda de diumenge els va tornat a passar el mateix. La companyia Emirates Airlines els va prometre que sortirien cap a les 5 de la matinada de dilluns, amb 36 hores de retard, i finalment ha estat així.

Han estat moltes les queixen envers la poca informació donada per part de la companyia aèria, la pèrdua de temps, diners i dies de vacances. Per a la majoria començava el seu temps lliure després d'un any de feina. Havien de volar amb l'avió que els portava a Dubai a passar uns dies i hi havia passatgers que comptaven a enllaçar amb altres avions cap a d'altres destinacions.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut