Barcelona

Rull desmenteix que el pla B de Mas sigui un govern de concentració i plebiscitàries el 2016

Diu que, després del veto a la consulta, hi haurà un govern de concentració i plebiscitàries el 2016, segons publica avui "El Periódico"

RedaccióActualitzat

El secretari d'Organització de Convergència Democràtica, Josep Rull, ha desmentit la filtració d' "El Periódico de Catalunya" sobre el pla B de Mas si no hi ha consulta. 

El diari ha publicat aquest dilluns que si es veta el 9-N Artur Mas convocarà un govern de concentració i que aquest nou govern prepararà les plebiscitàries del 2016 amb vista a la independència.

Però Rull ha negat a través d'una piulada al Twitter la base d'aquesta informació. Rull ha dit que "les urnes el 9 de novembre seran legítimes, perquè el poble les farà legítimes".

D'altra banda, Convergència Democràtica de Catalunya vol evitar la factura política de l'afer Pujol, la confessió de frau fiscal que ha fet el mateix expresident Jordi Pujol. Amb aquesta idea, els comandaments del partit parlen de refundació.

El mateix Josep Rull, durant la clausura de l'escola d'estiu de les joventuts de Convergència, ha explicat que després de la confessió de Pujol cal refundar el partit. Convergència i Unió -diu- necessita adaptar-se al present i deixar enrere alguns episodis tristos per encarar el futur de Catalunya, assegurant que queda per sobre de les persones, per molt importants que hagin estat.

 

Anar al contingut