Barça

El Barça comença l'"stage" de pretemporada a les instal·lacions de la Federació Anglesa de Futbol a Birmingham

El Barça ja és a Anglaterra, on s'estarà fins dissabte a les instal·lacions de la Federació Anglesa de Futbol. En dobles sessions d'entrenament, Luis Enrique posarà a punt una plantilla que segons el tècnic encara no està tancada.

Actualitzat

El Barça ja és a Anglaterra, on s'estarà fins dissabte a les instal·lacions de la Federació Anglesa de Futbol. En dobles sessions d'entrenament, Luis Enrique posarà a punt una plantilla que segons el tècnic encara no està tancada. Aquest any no hi haurà cap gran gira. Aquesta vegada han pesat més els interessos esportius que els econòmics. Són 26 els jugadors que ha convocat Luis Enrique. Amb Claudio Bravo, el porter xilè, que ha estat la novetat principal de l'expedició. El tècnic asturià confia en el planter i treballarà també amb 8 jugadors del filial.

El tècnic Luis Enrique centrarà tots els esforços, abans de començar la competició, a planificar la temporada. Durant tota la setmana s'estaran a Saint George Park, a les instal·lacions on habitualment es prepara la selecció anglesa. Aquesta tarda ja hi faran el primer entrenament. Zubizarreta serà el cap de l'expedició blaugrana, que encara no comptarà amb tots els efectius: Alves, Messi, Neymar i Mascherano encara disposen d'una setmana més de vacances.

Els blaugranes enllaçaran l'"stage" amb un partit amistós que disputaran dissabte a tres quarts de nou a Niça. El club ha escollit les instal·lacions de la federació anglesa, que va inaugurar el 2012, un laboratori futbolístic de luxe i un excel·lent espai per a una pretemporada que té com a objectiu preparar físicament l'equip per a una llarga temporada.

Concentracions futbolístiques com la que començarà aquest dilluns no es veien al Barça des del 2008, quan Guardiola va marxar a Escòcia a parlar de futbol durant una setmana. Des de llavors que no es feia cap "stage" i en el seu lloc el club es dedicava fer caixa amb llargues i esgotadores gires per tot el món.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut