El nou líder del PSOE, Pedro Sánchez, durant el seu discurs de clausura del congrés federal extraordinari. (Foto: EFE)
El nou líder del PSOE, Pedro Sánchez, durant el seu discurs de clausura del congrés federal extraordinari. (Foto: EFE)
Madrid

El PSOE ajorna les primàries que havia de fer al novembre

Carme Chacón, nova secretària de Relacions Internacionals del partit, ho ha anunciat l'endemà que el Congrés dels socialistes espanyols confirmés Pedro Sánchez com a nou secretari general

RedaccióActualitzat

El PSOE ajorna les primàries que havia de fer al novembre per elegir candidat a La Moncloa. Ho ha anunciat la nova secretària de Relacions Internacionals del partit, Carme Chacón, l'endemà del congrés dels socialistes espanyols que ha confirmat Pedro Sánchez com a nou secretari general.

"Ningú està per això", ha assegurat Chacón sobre la celebració de les primàries, que ha indicat que l'agenda de treball dels socialistes espanyols és una altra.

"Estem en el canvi del partit socialista per posar-lo a punt per a tantes i tantes reformes com necessita Espanya. Aquesta és la nostra aspiració i en això estem", ha puntualitzat en declaracions abans de participar en la reunió de la nova executiva del PSOE.

Chacón també ha aprofitat per referir-se a la confessió de Pujol quan ha afirmat que el PSOE ara vol respondre "als anhels i necessitats de tanta gent" i per això la seva obligació és "acabar amb la corrupció, després de les desagradables notícies que tenim sobre el president Pujol".

Anar al contingut