Els bombers rescaten una persona atrapada en un cotxe accidentat a l'N-II, a Caldes de Malavella (Foto: Bombers)
Els bombers rescaten una persona atrapada en un cotxe accidentat a l'N-II, a Caldes de Malavella (Foto: Bombers)
Caldes de Malavella

Un ferit greu en un accident a l'N-II a Caldes de Malavella

Els bombers han hagut de rescatar una persona atrapada en un dels vehicles accidentats a Caldes de Malavella

RedaccióActualitzat

Diversos accidents han complicat la circulació a les carreteres catalanes coincidint amb una tarda plujosa a la meitat nord del país. Les incidències principals han estat a l'N-II i la C-32.

A la Nacional II, una persona ha quedat ferida greu i dues de lleus de resultes d'un xoc entre tres turismes i un camió, a l'altura de Caldes de Malavella, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. L'accident ha passat poc després de les quatre de la tarda just a l'inici del tram d'autovia entre Caldes i Fornells i ha obligat a tallar una estona la circulació en aquest punt.

El ferit greu està ingressat a l'Hospital Josep Trueta de Girona, mentre que els altres dos han rebut atenció al Santa Caterina, de Salt. Quatre dotacions dels bombers han hagut d'intervenir en el rescat d'aquesta persona ferida, que havia quedat atrapada dins del vehicle.

A la mateixa N-II, ha quedat tallat el trànsit a Sant Julià de Ramis en els dos sentits a causa d'un altre accident. Al vespre, però, ja s'havia restablert la circulació en aquest punt.

També hi ha hagut problemes a la C-32 per culpa d'un altre accident, que ha provocat congestió en aquesta via a l'altura de Sant Pol de Mar.

L'A-2 ha quedat tallada durant uns minuts a l'altura d'Abrera en sentit Barcelona per un accident entre un camió i un turisme. 

Fora de l'àmbit de les pluges, ha estat tallada durant hores la C-26 a Borredà a causa d'un camió avariat.

A banda d'aquestes incidències, hi ha hagut les retencions habituals a les rondes de Barcelona, a l'AP-7 a la Jonquera i a l'A-2 a Sant Joan Despí.

Anar al contingut