Segovia

L'expresident balear i exministre Jaume Matas ingressa a la presó de Segòvia

Complirà la pena de nou mesos de reclusió per tràfic d'influències a què va ser condemnat pel "cas Palma Arena"

RedaccióActualitzat

L'expresident del govern balear i exministre de Medi Ambient, Jaume Matas, ha passat la primera nit a la presó de Segòvia, després d'ingressar-hi aquest dilluns per complir la pena de nou mesos de reclusió per tràfic d'influències a què va ser condemnat pel "cas Palma Arena". 

L'advocada de Matas ha confirmat que l'ingrés ha tingut lloc quan faltaven vint minuts per les cinc de la tarda, a la presó de Segòvia. 

El govern espanyol li va denegar l'indult, i Matas ha decidit recollir el document que l'Audiència de Palma va enviar a l'Audiència Provincial de Madrid sol·licitant que ingressés a presó. Tenia un termini de cinc dies per recollir-lo, però no s'ha esperat més del compte i avui mateix ha començat a complir condemna "com qualsevol ciutadà espanyol", segons ha comentat la seva advocada, Pilar Gómez Pavón.

L'Audiència de Palma havia rebutjat dos escrits presentats per Matas en els quals sol·licitava no ingressar a presó per aquest cas. Recordem que ha estat condemnat per tràfic d'influències arran dels pagaments irregulars amb fons públics al periodista que redactava els seus discursos, Antonio Alemany.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut