Barcelona

Sis mesos de presó i un any sense poder conduir per al jove que es va gravar conduint des del lloc de copilot

Un jutge condemna a sis mesos de presó i un any sense poder conduir el jove francès que es va gravar amb el mòbil quan conduïa per l'AP-7 des del seient del copilot i amb excés de velocitat

RedaccióActualitzat

Un jutge de Barcelona ha condemnat a sis mesos de presó i a un any sense poder conduir el jove francès que es va gravar amb el telèfon mòbil quan conduïa assegut des del seient del copilot per l'autopista d'entrada a Barcelona. De moment el jove no haurà d'entrar a presó sempre que respecti la condició de no delinquir en dos anys.

La sentència del jutjat d'instrucció número 32 de Barcelona el condemna per un delicte contra la seguretat viària per conducció temerària. La condemna arriba després d'un acord de conformitat entre el condemnat i el fiscal, que va evitar la celebració del judici.

El 17 de febrer d'aquest any, el jove va penjar a YouTube un vídeo conduint des del lloc del copilot un Volkswagen Golf per l'AP-7 a una velocitat "notòriament excessiva" mentre comentava la maniobra. Deu dies més tard, es va entregar a la comissaria de la Policia Nacional de la Verneda de Barcelona, després d'una crida a la ciutadania per localitzar l'infractor, gràcies a la qual la policia va rebre més de 40 correus electrònics amb pistes per a la seva identificació.

Segons va explicar llavors el que era el seu advocat, Isaac Soca, el jove es va mostrar "penedit" i per això s'havia entregat voluntàriament a la comissaria i estava disposat a col·laborar amb la justícia. Després de declarar davant la policia va quedar en llibertat amb càrrecs.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut