Problemes per a Alexis Sánchez per incorporar-se a les ordres d'Arsène Wenger.
Problemes per a Alexis Sánchez per incorporar-se a les ordres d'Arsène Wenger.
Futbol

Alexis Sánchez comença amb mal peu la pretemporada amb l'Arsenal

L'exblaugrana Alexis Sánchez ha començat amb mal peu la pretemporada amb l'Arsenal. L'exjugador del Barça no ha pogut incorporar-se a l'equip per un problema en el visat. Segons ha explicat el "Daily Star", el xilè s'ha quedat a París per resoldre aquest problema.

Actualitzat

L'exblaugrana Alexis Sánchez ha començat amb mal peu la pretemporada amb l'Arsenal. L'exjugador del Barça no ha pogut incorporar-se a l'equip per un problema en el visat. Segons ha explicat el "Daily Star", el xilè s'ha quedat a París per poder resoldre aquest problema.

L'entrenador de l'Arsenal, Arsène Wenger, s'ha mostrat molest per no poder comptar amb Alexis i ha optat per enviar-lo a la ciutat esportiva de l'Arsenal quan hagi solucionat els problemes amb el visat.

L'Arsenal està formant una de les plantilles més competitives d'Europa, i és un dels candidats per guanyar la Lliga Anglesa i altres competicions; però tot i que els fitxatges i els noms il·lusionen, la manca de preparació dels jugadors mundialistes preocupa l'entrenador francès.

Alexis i la resta de jugadors "gunners" que van jugar el Mundial encara no s'han incorporat a la disciplina de l'equip i, per tant, no han participat en la gira pels Estats Units ni en la concentració per terres austríaques.

Anar al contingut