Barcelona

Oleguer Pujol Ferrusola està sent investigat per presumpte blanqueig de 3.000 milions d'euros

La Fiscalia Anticorrupció investiga el fill petit, Oleguer Pujol, per un presumpte blanqueig de diners en operacions immobiliàries per un valor d'uns 3.000 milions d'euros

RedaccióActualitzat

La Fiscalia Anticorrupció investiga el fill petit de Jordi Pujol, Oleguer Pujol Ferrusola, per un presumpte blanqueig de diners en operacions immobiliàries per un valor d'uns 3.000 milions d'euros.

El sindicat Manos Limpias ja ha presentat una querella contra Jordi Pujol i una part de la seva família per les últimes revelacions de l'expresident, però la família Pujol té altres fronts judicials oberts. Un que ja és sabut és el que investiga el jutge de l'Audiència Nacional Pablo Ruz sobre un presumpte delicte de blanqueig de capitals del fill gran de Pujol, Jordi Pujol Ferrusola. A més, però, ara s'ha sabut que Anticorrupció ha obert diligències contra Oleguer Pujol després que la Fiscalia va rebre un informe sobre transaccions immobiliàries per valor de 3.000 milions d'euros.

La UDEF, la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal de la policia, creu que el fill de l'expresident paga crèdits amb diner de paradisos fiscals, segons publica aquest dimarts el diari "El Mundo". Segons la informació del rotatiu, aquests diners servirien per pagar la compra per part d'Oleguer Pujol de diversos immobles, entre els quals tres seus històriques de Prisa per 300 milions i 1.152 sucursals del Santander per 2.084 milions, entre d'altres inversions que inclouen 105 oficines de Bankia i altres adquisicions a les Canàries, Melilla i Portugal.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut