Alejandro Sabella abandona l'"albiceleste" (Foto: Reuters).
Alejandro Sabella abandona l'"albiceleste" (Foto: Reuters).
Futbol

Alejandro Sabella abandona la selecció argentina

Alejandro Sabella ha anunciat aquest dimarts a l'Associació del Futbol Argentí (AFA) que no renovarà com a tècnic de la selecció, després de perdre la final del Mundial de Brasil.

Actualitzat

Alejandro Sabella ha anunciat aquest dimarts a l'Associació del Futbol Argentí (AFA) que no renovarà com a tècnic de la selecció, després de perdre la final del Mundial de Brasil. Segons diversos mitjans argentins, Sabella deixa el càrrec perquè no se sent capaç de donar el 110 per cent al capdavant de la selecció. El tècnic de La Plata ja va explicar les seves sensacions fa pocs dies, va declarar que no se sentia amb les energies intactes i deixava entreveure la seva marxa de l'"albiceleste".

LA AFA ja està buscant un substitut per al primer compromís de la selecció argentina, que serà l'amistós del proper 3 de setembre a Düsseldorf davant d'Alemanya, en una revenja de la final mundialista.

Pel que fa a candidats a substituir a Sabella al capdavant de la selecció, sonen molt noms i alguns de coneguts entre l'afició culer, com l'exentrenador del Barça, el "Tata" Martino. A la llista també hi apareixen noms com José Pekerman, Diego Simeone, Miguel Ángel Russo, Mauricio Pellegrino i Ramón Díaz.

Anar al contingut