Jasikevicius abandona les pistes com a jugador professional (Foto: Reuters).
Jasikevicius continuarà vinculat al Zalgiris com a assistent de l'entrenador (Foto: Reuters).
Bàsquet

Sarunas Jasikevicius es retira com a jugador professional

Sarunas Jasikevicius es retira com a jugador professional. L'exjugador del Barça abandona les pistes als 38 anys com a jugador tot i que seguirà vinculat al bàsquet com a assistent de l'entrenador del Zalgiris Kaunas.

Actualitzat

Sarunas Jasikevicius es retira com a jugador professional. L'exjugador del Barça abandona les pistes als 38 anys com a jugador tot i que seguirà vinculat al bàsquet com a assistent de l'entrenador del Zalgiris Kaunas.

El jugador lituà ha jugat, al llarg de la seva dilatada carrera professional, en els millors equips europeus, com el Barça, el Maccabi de Tel Aviv, el Panathinaikos, el Lietuvos Rytas i el Fenerbahçe, entre d'altres. Jasikevicius és el jugador que més Eurolligues ha guanyat: 4, una amb el Barça, dues amb el Maccabi i una amb el Panathinaikos. També va jugar a l'NBA, als Indiana Pacers i als Golden State Warriors. Amb Lituània va ser bronze olímpic a Sydney 2000 i campió d'Europa el 2003. 

Jasikevicius, però, continuarà vinculat al Zalguiris com a assistent de l'entrenador. El lituà va formar part d'un dels millors Barça de bàsquet de la història i va conquerir la primera Eurolliga del club i dues lligues.

 

Anar al contingut