Txigrinski, en un partit del Xakhtar. (Foto: Reuters)
Futbol

Txigrinski: "Ibrahimovic va arribar a esbroncar Xavi i Iniesta"

En una entrevista concedida al mitjà "Sovietski Sport", el defensa del Xakhtar Donetsk Dmitro Txigrinski ha repassat la seva trajectòria com a exjugador del Barça. El defensa, que ha agraït que Pep Guardiola apostés per ell, ha parlat sobre alguns dels seus companys com Messi, Xavi, Iniesta, i també sobre el polèmic Ibrahimovic.

Actualitzat

El defensa ucraïnès del Xakhtar Donetsk Dmitro Txigrinski guarda un gran record de la seva etapa com a barcelonista. Així ho ha explicat en una entrevista concedida al mitjà "Sovietski Sport', en què ha repassat el seu any com a jugador del Barça.

Txigrinski s'ha mostrat agraït amb el tècnic Josep Guardiola per haver-li donat l'oportunitat de formar part d'una de les millors generacions de futbolistes que ha tingut el club. També ha reconegut que el de Santpedor "és un tècnic molt sentimental, a vegades deixava caure alguna llàgrima".

De Leo Messi, el central, ha reconegut que "en comparació amb Ibrahimovic, Messi no necessitava sentir-se sempre líder". A més, ha explicat que un cop Messi li havia explicat que feia anys que no podia pagar res de la seva butxaca perquè allà on anava el convidaven.

També ha tingut algunes paraules per a Xavi i Iniesta: "Els pots enviar una pilota de qualsevol manera que la controlaran com si fos el més fàcil del món. És pura tècnica." explicava el de Donetsk, que afegia: "Xavi és un jugador de manual, les seves decisions són sempre perfectes."

Finalment, Txigrinski també ha parlat del controvertit Zlatan Ibrahimovic. Del davanter explica que és el jugador que més el va sorprendre, pel seu fort caràcter competitiu. Explica que en els entrenaments mai podia perdre i defineix l'etapa del suec al Barça com un "ell contra el món" i afegeix que "com a futbolista i company d'equip per mi és el millor".

A més, ha explicat dues anècdotes sobre el davanter. La primera, segons explica, va ser quan un dia Ibra li va dir que si era el millor en els entrenaments arribava als partits sentint-se un déu. La segona és una esbroncada del suec a Xavi i Iniesta en un entrenament on, segons el mateix Txigrinski, els va dir: "Eh, vosaltres, pallassos. On esteu passant la pilota?"

Anar al contingut