Els Mossos van poder detenir els autors dels robatoris gràcies a un testimoni que va reconèixer en una foto un dels lladres.
Els Mossos van poder detenir els autors dels crims gràcies a un testimoni que va reconèixer en una foto un dels lladres. (Foto: ACN)
Martorell

Els Mossos desarticulen una banda que robava en domicilis de restauradors xinesos

Els Mossos d'Esquadra han detingut els tres membres del grup, imputats de quatre delictes

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han desarticulat una banda que es dedicava a robar en les cases de responsables de restaurants xinesos. Els detinguts són tres homes, als quals s'han imputat quatre delictes de robatori amb força -dos d'ells en grau de temptativa- en domicilis a Sant Esteve de Sesrovires (Baix Llobregat), Cambrils (Baix Camp) i Vila-seca (Tarragonès).

La banda estava molt organitzada, amb les tasques clarament repartides. Abans de cada robatori, els lladres vigilaven les víctimes -sempre de nacionalitat xinesa i propietaris de restaurants- i comprovaven les seves rutines.

Els tres lladres, que han estat detinguts "in fraganti" després de robar en un domicili de Vila-seca, han ingressat a la presó després de declarar davant el jutge.

Anar al contingut