Barcelona

L'exparella de Jordi Pujol Ferrusola creu que l'herència és un pretext per tapar altres qüestions

María Victoria Álvarez denuncia que les pràctiques il·legals de la família Pujol van més enllà d'una herència

RedaccióActualitzat

L'exparella de Jordi Pujol Ferrusola, María Victoria Álvarez, que va denunciar algunes de les pràctiques presumptament il·legals de l'entorn de l'expresident, creu que l'herència és un pretext que pretén tapar altres aspectes més importants: "És possible que hi hagi una herència? Sí, és possible, però el gruix d'això no és l'herència, no hi té res a veure." Segons l'exparella del fill de l'expresident de la Generalitat, "són altres coses. S'ha trobat un compte a Suïssa crec que de 137 milions d'euros, després hi ha la qüestió del port de l'Argentina, hi ha més comptes. I és possible que alguna cosa més surti encara, eh!"

En declaracions a l'agència EFE, María Victoria Álvarez celebra que el temps li hagi donat la raó, tot i que ha assegurat que, com a catalana, se sent "dolguda" després de confirmar-se que l'expresident de la Generalitat va ocultar diners a l'estranger.

El jutge de l'Audiència Nacional Pablo Ruz ha citat per al 15 de setembre Jordi Pujol Ferrusola i la seva dona, Mercè Gironès Riera, perquè declarin com a imputats en una causa per blanqueig de capitals i delictes contra la hisenda pública, en una decisió que arriba després de la confessió de l'expresident Jordi Pujol i Soley que va ocultar diners a l'estranger durant 34 anys.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut