Barça

Neymar diu que està gairebé al 100 per 100 i que espera reaparèixer al Gamper

Centenars de persones han rebut a l'aeroport de Tòquio el blaugrana Neymar. El brasiler, que s'està recuperant de la lesió a l'esquena, esgota els últims dies de vacances a la capital nipona abans de tornar a la feina dimarts que ve.

Actualitzat

El jugador del Barça Neymar ha arribat aquesta matinada al Japó, on passarà quatre dies i on acabarà les vacances. En les seves declaracions ha afirmat que està gairebé al 100 x 100 per reincorporar-se el dia 5 d'agost i entrenar-se amb els seus companys. El jugador ha explicat que té intenció de reaparèixer al torneig Gamper del dilluns 18 d'agost.

"M'estic recuperant a poc a poc de la lesió. Arribaré a Barcelona al 100 per 100", ha afirmat en un esdeveniment organitzat a Tòquio per una empresa nipona de matalassos. "Vull fer una bona temporada i estic desitjant ajudar els meus companys d'equip per aconseguir bons resultats", ha afegit. I també ha remarcat que un altre dels seus objectius per a la temporada 2014/2015 és "contribuir a la selecció del Brasil". 

El davanter ha recordat que té inteció d'incorporar-se a la pretemporada del Barça el dia 5 d'agost, i ha afirmat que "jugarà" el dia 18 en el Torneig Joan Gamper, el partit que servirà de presentació del Barça davant la seva afició.

Centenars de persones han rebut a l'aeroport de Tòquio el blaugrana Neymar. El brasiler, que s'està recuperant de la lesió a l'esquena, esgota els últims dies de vacances a la capital nipona abans de tornar a la feina dimarts que ve. Compromisos publicitaris i actes solidaris han portat Neymar d'Eivissa (on se l'ha vist amb la seva faixa protectora) a Tòquio, passant per Alemanya, on el mal temps l'ha fet estar unes hores més del que preveia. El blaugrana porta una faixa protectora per recuperar-se de la lesió a l'esquena que es va fer al Mundial i s'espera que pugui tornar als entrenaments el 5 d'agost.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut