Barcelona

Lluís Corominas diu que CDC no s'oposarà a la compareixença de Jordi Pujol al Parlament

Ho ha dit el dirigent de CDC Lluís Corominas, que ha afegit, però, que la decisió final depèn del mateix expresident de la Generalitat

RedaccióActualitzat

El vicesecretari general de Coordinació Institucional de Convergència Democràtica, Lluís Corominas, creu que Jordi Pujol hauria de comparèixer al Parlament si la cambra catalana el crida. A "L'entrevista de l'estiu" a TV3 i al 3/24, Corominas ha avançat que en la Junta de Portaveus d'aquest migdia Convergència i Unió no s'oposarà a la petició de compareixença de Pujol: "Nosaltres no ens hi oposarem. Ara bé, també faria una reflexió a alguns que han demanat aquesta compareixença que quan hi ha hagut altres casos com el de la senyora Alícia Sánchez-Camacho doncs no han tingut el mateix comportament ni la mateixa exigència."

El dirigent de CDC ha assenyalat: "Jo crec que, com qualsevol ciutadà que és cridat pel Parlament, s'ha de comparèixer. Però aquesta és una decisió que no pertoca al partit sinó que pertoca a la persona, en cas que hi hagi aquesta sol·licitud." Tots els grups, excepte CiU, ja van subscriure una petició de compareixença a la cambra catalana de l'expresident. En el cas que s'aprovés, Pujol hauria d'explicar per què durant més de trenta anys la seva família ha tingut comptes a l'estranger sense declarar.

Lluís Corominas també ha dit que considera bàsic el consens de partits sobiranistes i entitats per prendre les decisions després del 9-N en cas que no es pugui votar.

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut