Duran i Lleida fa les primeres declaracions sobre el "cas Pujol".
Duran i Lleida fa les primeres declaracions sobre el "cas Pujol".
Barcelona

Duran creu que el "cas Pujol" afecta la consulta però no hi posa fi

El líder d'Unió ha assegurat als passadissos del Congrés dels Diputats que li produeix "certa tristesa la reacció d'alguns dels seus"

RedaccióActualitzat

Primeres declaracions del líder d'Unió Democràtica després que divendres esclatés el "cas Pujol" amb la confessió de l'expresident de la Generalitat que la seva família tenia diners d'una herència en un paradís fiscal des de feia 34 anys. Josep Antoni Duran i Lleida ha afirmat que l'ha sorprès i que se sent consternat, però assegura que encara, que afectarà el procés sobiranista, no posa fi a la consulta.

"Crec que s'equivoquen els que creuen que això acaba amb l'ampli desig majoritari a Catalunya, però també penso que s'equivoca qui pensa que això no afecta el més mínim"

En els passadissos del Congrés dels diputats, Duran també ha aprofitat per expressar que li ha produït tristesa la reacció envers Pujol de gent de la federació.

"També em produeix certa tristesa com han reaccionat alguns dels seus, em produeix certa tristesa"

Preguntat pels periodistes a quines reaccions es referia, Duran no ha volgut concretar més i ha reiterat que "hi ha hagut paraules que, segons la meva opinió, no les acabo de comprendre, tampoc".

 

Anar al contingut