Daniel Osàcar arribant a la Ciutat de la Justícia acompanyat del responsable d'Afers Jurídics de CDC, Francesc Sánchez (Foto: ACN)
Daniel Osàcar arribant a la Ciutat de la Justícia acompanyat del responsable d'Afers Jurídics de CDC, Francesc Sánchez (Foto: ACN)
Barcelona

El jutge arxiva la causa contra Daniel Osàcar perquè Suïssa no ha trobat cap compte a nom de l'extresorer de CDC

Les autoritats suïsses no han confirmat cap compte corrent a nom d'Osàcar

RedaccióActualitzat

El jutge de Barcelona que investigava l'extresorer de CDC Daniel Osàcar per un suposat compte corrent a Suïssa ha arxivat la causa provisionalment. Les autoritats helvètiques no han confirmat l'existència de cap compte a nom d'Osàcar, que va rebutjar l'acusació en un breu interrogatori al juny. El jutge va emetre un requeriment per saber si Osàcar tenia algun compte a Suïssa, i la resposta va ser que la petició havia de concretar el període en què l'extresorer de CDC hauria tingut aquest compte, cosa que la justícia espanyola desconeix.

Osàcar està imputat en el "cas Palau", i el mateix jutge que porta la investigació va obrir una peça separada quan la policia va rebre dos anònims que asseguraven que l'extresorer de Convergència amagava més d'un milió d'euros a Suïssa i Gibraltar. La fiscalia va considerar que els anònims eren "matussers" i procedien d'una unitat policial "estranya" per a aquest tipus de casos, com és la d'afers interns de la policia espanyola.

Anar al contingut