Barcelona

Llargues cues al matí a la Ronda de Dalt i la Ronda Litoral per una marxa lenta de taxistes

Un grup de taxistes han fet una marxa lenta aquest matí per protestar contra l'intrusisme professional

RedaccióActualitzat

Un grup de taxistes de la nova associació alternativa Élite ha iniciat aquest divendres al matí una marxa lenta sorpresa a la Ronda de Dalt i ha col·lapsat pràcticament tota la B-20 en els dos sentits de la circulació.

Així, segons el Servei Català de Trànsit, s'han acumulat vuit quilòmetres de retencions, tant en sentit Llobregat com en sentit Besòs. Els taxistes han sortit simultàniament des de Sant Joan Despí i La Maquinista i han iniciat la marxa lenta en sentit Besòs i sentit Llobregat, respectivament. D'altra banda, la Guàrdia Urbana ha confirmat que la marxa no ha estat comunicada prèviament.

Cap a quarts d'onze del matí la situació ha quedat normalitzada, després que les cues s'hagin traslladat a la Ronda Litoral, amb fins a sis quilòmetres de retencions.

Els taxistes protesten per l'aplicació de mòbil Uber, just un mes després de la protesta massiva que van convocar l'1 de juliol a Barcelona.

L'associació de taxistes Élite ha fet convocatòria de les marxes lentes a través de les xarxes socials:

La protesta coincideix amb la segona jornada de vaga a Renfe i amb el primer dia d'agost, quan molts ciutadans comencen vacances.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut