Foto d'arxiu dels Mossos en un control de transport il·legal de viatgers
Foto d'arxiu dels Mossos en un control de transport il·legal de viatgers
Barcelona

Els Mossos denuncien 24 conductors per fer transport de viatgers sense autorització

Cinc dels conductors denunciats treballaven per a Uber, la plataforma que posa en contacte els usuaris particulars i persones que fan servei de transport sense autorització

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han denunciat 24 conductors que transportaven viatgers sense autorització a l'aeroport del Prat i als seus accessos. Dels transportistes denunciats, cinc treballaven per a l'empresa Uber. Tots s'enfronten a una denúncia per transport il·legal de passatgers.

La setmana passada es van fer controls diaris i específics per detectar l'activitat il·legal en el transport de viatgers des de l'aeroport fins a la ciutat. La policia vol evitar-ne l'augment, ara que també s'incrementen l'activitat aeroportuària i l'arribada de turistes per la temporada de vacances.

Els Mossos anuncien que reforçaran la vigilància del transport per carretera i perseguiran especialment les infraccions relacionades amb la seguretat i l'intrusisme professional. Es faran més controls intensius de vehicles que fan transport de viatgers per carretera sense tenir-ne autorització. La vigilància se centrarà en autobusos, monovolums i taxis.

Anar al contingut